Meteen naar de inhoud
 •    SPECIAL AANBIEDING   

  2 PAAR SCHOENEN = -25%

   -

  NU PROFITEREN
   
  SPECIALE AANBIEDING*

  *Aanbieding geldig tot 01/10/23 bij aankoop van 2 artikelen die als volgt worden aangeduid:  2 paar = -25% Aanbieding kan niet worden gecombineerd met andere lopende aanbiedingen. Andere uitsluitingen kunnen van toepassing zijn. Aanbieding geldig in de deelnemende winkels.
 •       RAVE X DC        Shop Collectie

 •    GRATIS VERZENDING EN RETOUREN VOOR LEDEN   

  MELD JE NU AAN

   

Startpagina / <Klantenservice / Privacybeleid

PRIVACYVERKLARING

Voor het laatst bijgewerkt: 23 mei 2018

 

We danken u voor het lezen van onze privacyverklaring (“beleid”). Dit beleid is van toepassing op persoonlijke gegevens die worden verzameld op alle websites verbonden met Na Pali SAS/Boardriders Europe en haar filialen en dochterondernemingen (de “vennootschap”, “we” of “ons”) en alle gelieerde domeinen die verwijzen naar dit beleid en worden beheerd door onze Europese filialen en dochterondernemingen (“merken”), met inbegrip van, maar niet beperkt tot de websites www.quiksilver.com, www.roxy.com, www.dcshoes.com, www.billabong.com, www.rvca.com, www.elementbrand.com in Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk, België, Frankrijk (met inbegrip van Monaco), Italië, Luxemburg, Portugal, het Verenigd Koninkrijk, Zwitserland, Spanje, Nederland, Denemarken en Finland, via elke gerelateerde mobiele applicatie of website beheerd door onze merken, via gecomputeriseerde apparaten en formulieren voor gegevensverzameling in winkels en via elke locatie waar het beleid wordt geplaatst (hierin gezamenlijk aangeduid als de “sites”). Dit beleid licht ook toe welke keuzes u heeft in de manier waarop deze gegevens worden verzameld en gebruikt.

 

Uw gebruik van de sites is ook uitdrukkelijk onderworpen aan onze gebruiksvoorwaarden. Deze privacyverklaring is door deze verwijzing opgenomen in de gebruiksvoorwaarden, beschikbaar op gebruiksvoorwaarden.

 

We raden u aan deze privacyverklaring regelmatig te lezen om op de hoogte te blijven van de manier waarop we omgaan met uw persoonlijke gegevens.

 

HET AANVAARDEN VAN DEZE PRIVACYVERKLARING:

GELIEVE DEZE PRIVACYVERKLARING ZORGVULDIG DOOR TE LEZEN, AANGEZIEN HET GEBRUIK VAN DE SITES EN/OF HET AANMAKEN VAN EEN ACCOUNT BIJ ONS, OF DOOR TOE TE STAAN DAT ANDEREN NAMENS U GEBRUIKMAKEN VAN DE SITES, GAAT U AKKOORD MET DE PRIVACYVERKLARING EN GEEFT U ONS TOESTEMMING OM UW PERSOONLIJKE GEGEVENS EN ANDERE INFORMATIE ONTVANGEN DOOR ONS ALS GEVOLG VAN DERGELIJK GEBRUIK IN OVEREENSTEMMING MET DEZE PRIVACYVERKLARING TE VERZAMELEN, GEBRUIKEN, PUBLICEREN, VERPLAATSEN EN OP TE SLAAN. INDIEN U NIET AKKOORD GAAT MET DE VOORWAARDEN VAN DEZE PRIVACYVERKLARING, GELIEVE GEEN GEBRUIK TE MAKEN VAN DE SITES.

 

Welke gegevens worden ingezameld?

Wanneer u gebruikmaakt van onze sites, verzamelen we uw persoonlijke gegevens. Het soort persoonlijke gegevens dat we verzamelen, is afhankelijk van de sites en de functionaliteiten waarvan u gebruikmaakt op de sites. Persoonlijke gegevens verwijzen naar informatie die de identiteit van een persoon rechtstreeks vaststelt of kan worden gebruikt om de identiteit van een persoon te bepalen. Deze gegevens kunnen onder andere bestaan uit:

 

 • • Aankoopgegevens: We may collect your name, billing address, shipping address, email address, telephone number, credit card number and expiration date when you make a purchase. This information is used to provide the products and services that you have ordered or requested, to process and ship orders, to send order and shipping confirmations (or other transactional information) and/or to provide customer service.

   

 • Information Collected In-Store: We kunnen uw naam, factuuradres, verzendadres, e-mailadres, telefoonnummer, het nummer en de vervaldatum van uw creditcard verzamelen wanneer u een bestelling plaatst. Deze gegevens worden gebruikt om de bestelde of verzochte producten en diensten te leveren, bestellingen te verwerken en verzenden, bevestiging van bestelling en verzending (of andere transactie-gegevens) te versturen en/of klantenservice te bieden.

   

 • • Gegevens verzameld in de winkel: We kunnen uw naam, e-mailadres, postadres, postcode en voorkeuren verzamelen indien u in de winkel een formulier invult. Deze gegevens worden gebruikt om u te voorzien van producten die voor u van belang kunnen zijn en om u de gevraagde informatie te verstrekken.

   

 • • Accountgegevens:We kunnen uw naam, e-mailadres, postadres, postcode, geboortedatum en geslacht verzamelen indien u bij ons een account aanmaakt. Deze gegevens worden gebruikt om u te helpen bij het volgen van uw bestellingen, om u op de hoogte te houden van speciale aanbiedingen en updates met betrekking tot de sites en om het afrekenen van uw aankopen makkelijker te maken.

   

 • • Gegevens voor commerciële communicatie: We kunnen uw naam, e-mailadres, postadres, geslacht en geboortedatum verzamelen indien u zich aanmeldt voor het ontvangen van onze promotionele e-mails. Deze gegevens kunnen worden gebruikt om contact met u op te nemen over uitverkopen, speciale aanbiedingen en nieuwe functionaliteiten die beschikbaar zijn via de sites.

   

 • • Gegevens met betrekking tot aanvragen: We kunnen uw naam en e-mailadres verzamelen indien u contact met ons opneemt met een vraag of een live chat met ons aanvraagt. Deze gegevens kunnen worden gebruikt zodat we uw vraag kunnen beantwoorden of contact met u kunnen opnemen indien de verbinding met onze live chat wordt verbroken.

   

 • • Gegevens voor promoties: We kunnen uw naam, e-mailadres en andere contactgegevens verzamelen indien u deelneemt aan een door ons gesponsorde promotie (bijvoorbeeld wedstrijd of prijsvraag). Deze gegevens worden gebruikt om aan de voorwaarden van de promotie te voldoen en om contact met u op te nemen met betrekking tot promotie- en speciale aanbiedingen, uitverkopen en nieuwe functionaliteiten die beschikbaar zijn via de sites. Het zal ook onderworpen zijn aan de voorwaarden van een dergelijke promotie.

   

 • • Onderzoeksgegevens: We kunnen uw naam, leeftijd, postcode, aankoopgedrag, e-mailadres en/of postadres verzamelen indien u deelneemt aan een van onze online enquêtes. Deze gegevens zullen worden gebruikt om relevante informatie over onze consumenten te krijgen.

   

 • • Het opnemen van oproepen: Om onze telefoondiensten te verbeteren en uw verzoeken beter af te handelen, worden uw oproepen opgenomen. We verwijderen deze opnames binnen maximaal 6 maanden. Een deel van uw gegevens kan worden gedeeld met onze dienstverleners of derden indien noodzakelijk om aan uw verzoeken te voldoen en uw bestellingen uit te voeren.

   

 • • Gegevens met betrekking tot de locatie van uw mobiele apparaat: We kunnen locatiegegevens verzamelen wanneer u gebruik maakt van onze onlinediensten vanaf een mobiel apparaat dat is uitgerust met een GSM- of GPS-verbinding, behoudens uw toestemming uitgedrukt in de instellingen van uw mobiele apparaat, zodat we de locatie van dit mobiele apparaat kunnen bepalen. Indien u de lokalisatie van uw toestel heeft geaccepteerd, kunnen we het aanbod van onze producten en diensten, afhankelijk van de locatie van uw mobiele apparaat, aanpassen.

   

 • • Gegevens met betrekking tot uw gebruik van onze onlinediensten: onze onlinediensten verzamelen surfgegevens die uw toestel kunnen identificeren wanneer u onze sites bezoekt. In dit verband kunnen we volgende gegevens verzamelen: het IP-adres van uw toestel dat is verbonden met het internet, het type browser en het besturingssysteem waarvan u gebruikmaakt, alsmede andere gegevens die automatisch worden verwerkt, zoals uw internetprovider, de website waarvandaan u onze sites heeft bezocht, het aantal pagina’s dat u heeft bekeken op onze sites, uw gebruik van onze sites, de tijd die u heeft besteed op elke pagina van onze sites, enz. Deze gegevens kunnen worden gebruikt voor het goed functioneren van onze sites, om onze diensten te leveren en om bezoeken aan onze sites bij te houden en te analyseren.

   

De bovenstaande sectie geeft voorbeelden van de persoonlijke gegevens die we via de sites kunnen verzamelen en de manieren waarop we dergelijke persoonlijke gegevens kunnen gebruiken. Indien u niet wilt dat we uw persoonlijke gegevens verzamelen, gelieve deze niet te verstrekken, geen gebruik te maken van onze diensten en onze sites niet te bezoeken.

 

Behoudens uw voorafgaande toestemming, kunnen we uw persoonlijke gegevens overdragen aan onze commerciële partners of u aanbiedingen sturen van onze partners of andere merken.

 

Wie is de gegevensbeheerder?

De beheerder van uw persoonlijke gegevens is: Na Pali S.A.S met een aandelenkapitaal van € 59.096,100, met statutaire zetel in Frankrijk op 162 rue Belharra 64500 Saint Jean de Luz, geregistreerd in het handelsregister van Bayonne, Frankrijk onder nummer B 331 377 036, met intercommunautair btw-nummer FR42331377036, e-mailadres privacy.EU@boardriders.com (“we”, “onze”).

 

Wanneer u uw persoonlijke gegevens aan een merk verstrekt, dient een dergelijk merk te voldoen aan de lokale regelgeving die van toepassing is. De verdere verwerking van uw persoonlijke gegevens voor het beheer van uw relatie met ons of de contractuele relatie met betrekking tot onze producten en diensten of de uitvoering van ons commercieel beleid wordt uitgevoerd onder toezicht en volgens het commerciële beleid van Na Pali SAS, als gegevensbeheerder.

 

Hoe we persoonlijke gegevens verzamelen

Passieve verzameling

 

We kunnen gegevens passief verzamelen terwijl u de sites bezoekt. We noemen dit “passieve” verzameling omdat u wellicht niet op de hoogte bent van deze gegevensverzameling wanneer u de sites bezoekt. Deze gegevens kunnen bestaan uit het volgende: het IP-adres van de bezoeker, IP-adres gerelateerde gegevens, het adres van het systeem media access control, gegevens met betrekking tot de netwerkconfiguratie en het netwerkapparaat, type en versie van de browser plug-in en het besturingssysteem.

 

 • • Cookies en andere sessie-identificaties:

 

Net als veel andere sites maken we gebruik van een technologie genaamd “cookies”. Een cookie is een stukje informatie dat in uw browser wordt geplaatst wanneer u de sites bezoekt. We zijn wettelijk verplicht u bepaalde informatie met betrekking tot cookies te verstrekken. Klik hier voor meer informatie over het gebruik van cookies op onze sites: cookiebeleid.

 

 • • Andere websites, met inbegrip van mobiele applicaties en sociale media-platforms:

 

Indien u gebruikmaakt van een sociale media-platform of uw mobiele apparaat (of een ander communicatiemiddel) om de sites bezoeken, kan dat platform of die applicatie een specifieke privacyverklaring hebben dat het gebruik van persoonlijke gegevens regelt gerelateerd aan het platform of de applicatie. Indien u bijvoorbeeld gebruikmaakt van een mobiele applicatie en de instellingen van uw mobiele apparaat dit toestaat, kunnen we mobiele locatiegegevens van uw apparaat verzamelen. Onze applicatie kan worden ontworpen om gegevens te verzamelen, zelfs als u niet bent aangemeld bij de applicatie of de sites. Indien u vragen heeft over de beveiliging- en privacy-instellingen van uw mobiele apparaat, gelieve de instructies van uw mobiele serviceprovider of de fabrikant van uw apparaat te raadplegen voor informatie over het aanpassen van uw instellingen. We oefenen geen controle uit over de gegevensverzameling of privacy-praktijken van de appstores van waaruit u onze mobiele applicatie downloadt of van platforms van derden via welke u onze sites bezoekt of contact met ons opneemt. Neem de privacyverklaring en gebruiksvoorwaarden door van elke site van derden of mobiele appstore alvorens u een app gebruikt of downloadt en bekijk en gebruik beschikbare functies en instellingen op uw apparaat om uw voorkeuren door te voeren.

 

Net als elke website of onlinedienst verzamelt onze mobiele applicatie automatisch bepaalde gegevens, zoals uw IP-adres, geolocatie, gegevens van uw apparaat (bijv. het unieke identificatiekenmerk van uw mobiele apparaat, het hardwaremodel, de versie van het besturingssysteem en informatie over het mobiele netwerk) en de URL vanwaar u onze applicatie bezoekt. Het is niet verplicht om enige persoonlijke gegevens aan ons te verstrekken met betrekking tot het algemene gebruik van onze applicatie, tenzij u een aankoop doet via de applicatie, in welk geval u een account dient aan te maken. Alle persoonlijke gegevens die u verstrekt of die via onze applicatie worden verzameld, zijn onderworpen aan deze privacyverklaring.

 

Rechtstreekse verzameling

 

We verzamelen ook rechtstreeks van u gegevens op het moment dat u informatie verstrekt via de sites. Indien u bijvoorbeeld contact met ons opneemt om u aan te melden voor ons lidmaatschap en andere producten of diensten, om vragen te stellen of om ons feedback of opmerkingen te geven over de sites of een van onze producten of diensten (al dan niet openbaar toegankelijk), kunnen we uw communicatie opslaan, met inbegrip van alle persoonlijke gegevens die u erin opneemt, zodat we u doeltreffend kunnen beantwoorden. Indien u niet wilt dat we uw persoonlijke gegevens rechtstreeks verzamelen, gelieve deze dan niet op te geven.

 

Andere bronnen

 

Voor zover de wetgeving dit toestaat, kunnen we ook gegevens (inclusief persoonlijke gegevens) verzamelen die onze marketing-dienstverleners en andere leveranciers aan ons verstrekken. Die gegevens kunnen informatie bevatten over huidige leden of klanten en worden gebruikt voor commerciële doeleinden, zodat we in staat zijn u de meest relevante, tijdige en boeiende aanbiedingen en aankondigingen te sturen die specifiek op u en uw interesses zijn afgestemd. U kunt uiteraard op elk gewenst moment uw gegevens bijwerken of uw voorkeuren wijzigen voor het ontvangen van aankondigingen en andere informatie door via de sites naar uw account te gaan. Mocht enige profilering echter rechtsgevolgen op u hebben, dan bieden we u de mogelijkheid om op elk moment af te zien van dergelijke profilering.

 

(Raadpleeg voor meer informatie onderstaande sectie genaamd Hoe kan ik mijn persoonlijke gegevens inzien, laten corrigeren en bijwerken?).

 

Hoe gebruiken we de verzamelde gegevens?

We kunnen indien nodig persoonlijke gegevens gebruiken om aan uw verzoeken te voldoen, met inbegrip van de volgende manieren:

 

Toegang en gebruik: Indien u persoonlijke gegevens verstrekt om toegang te verkrijgen tot of gebruik te maken van de sites of enige functionaliteit daarvan, zullen we uw persoonlijke gegevens gebruiken om u toegang te verlenen tot of gebruik te laten maken van de sites of functionaliteit en om toezicht te houden op uw gebruik van de sites of specifieke functionaliteiten.

 

Interne zakelijke doeleinden: We kunnen uw persoonlijke gegevens gebruiken voor interne zakelijke doeleinden, met inbegrip van, maar niet beperkt tot ons in staat stellen de inhoud en functionaliteit van de sites te verbeteren, onze gebruikers beter te begrijpen, de sites te verbeteren, frauduleuze activiteiten te voorkomen, te identificeren of aan te pakken, uw account te beheren, u te voorzien van klantenservice en om de sites en ons bedrijf in het algemeen te beheren.

 

Marketing: We kunnen uw persoonlijke gegevens gebruiken om contact met u op te nemen voor bepaalde marketing- en reclamedoeleinden, met inbegrip van, maar niet beperkt tot u te informeren over aanbiedingen, wedstrijden of enquêtes die voor u van belang kunnen zijn en de weergave van inhoud en reclames op de sites of daarbuiten die voor u van belang kunnen zijn. Indien u uw persoonlijke gegevens wenst te wijzigen of bij te werken of uw lidmaatschap-voorkeuren wenst te wijzigen, kunt u dat doen zoals hierin voorzien. We gebruiken uw persoonlijke gegevens ook voor andere marketingdoeleinden, zoals het beheer van ons loyaliteitsprogramma de DC Crew.

 

Specifieke reden: Indien u uw persoonlijke gegevens verstrekt om een specifieke reden, kunnen we de persoonlijke gegevens gebruiken in verband met de reden waarvoor de gegevens zijn verstrekt. Indien u bijvoorbeeld contact met ons opneemt via e-mail, zullen we de persoonlijke gegevens die u verstrekt, gebruiken om uw vraag te beantwoorden of om te trachten uw probleem op te lossen en zullen we antwoorden op het e-mailadres van waaruit het contact kwam.

 

Geaggregeerde gegevens: In een voortdurende inspanning om de gebruikers van de sites beter te begrijpen en van dienst te kunnen zijn, kunnen we (rechtstreeks of in samenwerking met onze leveranciers van marketingdiensten) onderzoek doen naar de demografie, de interesses en het gedrag van onze klanten op basis van persoonlijke gegevens en andere informatie verstrekt aan of ontvangen door ons. We kunnen bijvoorbeeld gegevens over bezoekers aan de sites combineren om te bepalen hoe we onze marketing het beste kunnen aanpakken en welke producten we in bepaalde delen van het land aanbieden. Dit onderzoek kan op geaggregeerde basis worden samengesteld en geanalyseerd en deze verzamelde gegevens zijn niet persoonsgebonden en kunnen niet wordt geclassificeerd of behandeld als persoonlijke gegevens onder deze privacyverklaring.

 

Delen we uw gegevens?

We streven ernaar uw toestemming te ontvangen alvorens we uw gegevens delen, indien de toepasselijke wet- en regelgeving dit vereist. In sommige gevallen geeft u uw toestemming echter als onderdeel van een contract dat u bij ons heeft.

 

Uw persoonlijke gegevens zijn bestemd voor de bedrijven van Boardriders Group, haar dienstverleners gevestigd binnen en buiten de Europese Unie en, indien van toepassing, onze partners. We zullen uw persoonlijke gegevens niet verkopen, verhuren of vrijgeven aan andere entiteiten zonder uw toestemming of indien u hier niet mee instemt.

 

Voorbeelden van gevallen waarin we uw persoonlijke gegevens delen, worden hieronder gegeven:

 

Orderverwerking en bescherming tegen fraude: Indien u ervoor kiest om een aankoop te doen op de sites, kunnen we uw creditcardnummer, factuuradres en andere informatie met betrekking tot die aankoop verzamelen en we kunnen deze verzamelde informatie gebruiken om uw aankoop te voltooien. We kunnen dergelijke informatie of andere persoonlijke gegevens die door u zijn verstrekt ook, indien nodig, aan niet-gelieerde derden verstrekken om uw aankoop te voltooien (bijvoorbeeld om uw creditcard te verwerken). Daarnaast kunnen we uw persoonlijke gegevens delen met fraude-instituten om ons te helpen fraude te voorkomen en om onze klanten te beschermen tegen creditcardfraude.

 

Bedrijfsovername: Zoals bij elk bedrijf is het mogelijk dat wanneer ons bedrijf zich ontwikkelt, we bepaalde bedrijven of bedrijfsmiddelen verkopen, toewijzen, kopen, overdragen of anderszins verwerven of vervreemden. In een dergelijk of soortgelijk geval kunnen persoonlijke gegevens deel uitmaken van de overgedragen activa. In het geval dat onze activa geheel of gedeeltelijk worden verkocht of verworven door een andere partij, of in het geval van een fusie, verleent u ons het recht om uw persoonlijke gegevens toe te wijzen die via de sites zijn verzameld, erkent u en gaat u ermee akkoord dat elke opvolger of overnemende partij en/of onze dienstverlener van e-commerce zich het recht voorhoudt om uw persoonlijke gegevens en andere informatie te gebruiken in overeenstemming met de voorwaarden van deze privacyverklaring.

 

Merken: We kunnen uw persoonlijke gegevens ook delen met onze merken in overeenstemming met deze privacyverklaring. Onze merken zijn verplicht om persoonlijke gegevens te behandelen en te bewaren in overeenstemming met deze privacyverklaring.

 

Agenten, adviseurs en gelieerde derde partijen: Zoals hierboven vermeld met betrekking tot onze dienstverlener van e-commerce, zetten we, net als veel andere bedrijven, soms andere bedrijven in om namens ons bepaalde bedrijfsgebonden functies uit te voeren, zodat we ons kunnen concentreren op onze kernactiviteiten. Voorbeelden van deze diensten omvatten, maar zijn niet beperkt tot de verwerking en goedkeuring van betalingen, de bescherming tegen fraude en kredietrisico, het op maat maken van producten, de orderverwerking en verzending, de marketing en distributie van promotiemateriaal, de evaluatie van een website, de data-analyse en, indien van toepassing, de opschoning van gegevens. In verband met diensten die deze partners voor ons verzorgen, kunnen we hen bepaalde persoonlijke gegevens verstrekken of anderszins toegang verlenen tot bepaalde persoonlijke gegevens. We evalueren de praktijken ten aanzien van gegevensbescherming van onze partners.

 

Andere marketingbedrijven, partners en andere derde partijen: We kunnen uw persoonlijke gegevens ook delen met andere marketingbedrijven, partners en andere derde partijen wier producten of diensten naar ons oordeel interessant voor u zijn. Deze marketingbedrijven, partners en andere derde partijen kunnen uw persoonlijke gegevens voor hun eigen doeleinden gebruiken of uw gegevens verder bekendmaken aan andere derde partijen. Indien u niet wilt dat we uw persoonlijke gegevens met deze partijen delen, klik hier om contact met ons op te nemen.

 

Wettelijke verplichting: We kunnen uw persoonlijke gegevens vrijgeven als dit wettelijk verplicht is (met inbegrip van, maar niet beperkt tot het reageren op een dagvaarding of verzoek van politie, rechtbank of overheidsinstantie) of we in goed vertrouwen geloven dat een dergelijke actie nodig is om (i) te voldoen aan een wettelijke verplichting of een verzoek van een administratieve of gerechtelijke autoriteit, (ii) onze rechten, belangen of eigendommen of die van andere klanten of gebruikers te beschermen of te verdedigen, (iii) in dringende omstandigheden te handelen om de persoonlijke veiligheid van gebruikers van de sites of het publiek te beschermen of (iv) te beschermen tegen wettelijke aansprakelijkheid of mogelijke fraude, zoals bepaald naar eigen goeddunken.

 

Andere doeleinden: We kunnen uw persoonlijke gegevens ook gebruiken en delen voor andere, niet nader beschreven, legitieme zakelijke doeleinden. We zullen deze privacyverklaring regelmatig bijwerken om u op de hoogte te houden van eventuele wijzigingen in hoe we uw gegevens gebruiken en delen.

 

Hoe kan ik mijn persoonlijke gegevens inzien, laten corrigeren en bijwerken?

U kunt bepaalde persoonlijke gegevens die u heeft verstrekt, inzien, aanpassen en/of bijwerken door te klikken op “Account bijwerken” in het gedeelte “Mijn account” van de sites of door contact met ons op te nemen via de onderstaande contactgegevens.

 

Wat wordt er gedaan om mijn gegevens veilig te houden?

Afhankelijk van de toepasselijke stand van de techniek, de uitvoeringskosten, de aard, de context en de doeleinden van de verwerking, evenals de mogelijke desbetreffende risico's, nemen we passende technische en organisatorische maatregelen om de veiligheid en vertrouwelijkheid van uw persoonlijke gegevens te waarborgen, afgestemd op de risico's, om enig verlies, misbruik, wijziging of verwijdering van uw persoonlijke gegevens te voorkomen. We hebben maatregelen genomen voor informatiebeveiliging die administratieve, technische en fysieke controles omvatten, speciaal ontworpen om uw persoonlijke gegevens redelijkerwijs te beveiligen. Hoewel we de juiste stappen hebben ondernomen en zullen blijven ondernemen om deze gegevens te beschermen in de voorwaarden uiteengezet in deze sectie, kan geen enkel bedrijf, met inbegrip van ons bedrijf, alle veiligheidsrisico’s verbonden aan persoonlijke gegevens volledig wegnemen. We hopen dat u er begrip voor zult hebben dat geen enkele gegevensoverdracht via internet gegarandeerd 100% veilig is. Derhalve kunnen we niet instaan voor de veiligheid van de gegevens die u naar ons stuurt. Indien we een inbreuk op het systeem van gegevensbeveiliging vernemen die waarschijnlijk zal resulteren in een hoog risico voor uw rechten en vrijheden, zullen we de inbreuk onverwijld aan u melden. Door gebruik te maken van de sites of persoonlijke gegevens aan ons te verstrekken, gaat u ermee akkoord dat we elektronisch met u kunnen communiceren over problemen ten aanzien van veiligheid, privacy en administratie met betrekking tot uw gebruik van de sites. We kunnen een bericht plaatsen op de sites als er zich een inbreuk op de beveiliging voordoet. We kunnen onder dergelijke omstandigheden ook een e-mail sturen naar het e-mailadres dat u heeft opgegeven. Afhankelijk van waar u woont, heeft u mogelijk wettelijk recht op schriftelijke kennisgeving van een inbreuk op de privacy of beveiliging van gegevens. Indien u redenen heeft aan te nemen dat er inbreuk is gemaakt op uw persoonlijke gegevens die we hebben verzameld of ons veiligheidssysteem, lik hier om een beoordeling achter te laten

 

We maken gebruik van verschillende veiligheidsmaatregelen, waaronder encryptietechnologie, om de verzamelde, overgedragen en bewaarde gegevens te beschermen. Indien u ervoor kiest een account aan te maken op de sites, wordt u gevraagd een e-mailadres en wachtwoord op te geven. U dient een geldig e-mailadres en wachtwoord op te geven om een account aan te maken en te onderhouden en ook om toegang te krijgen tot accountgegevens. We adviseren een complex wachtwoord te gebruiken. Om uw persoonlijke gegevens te beschermen, dient u uw wachtwoord niet te delen met anderen en deze tevens regelmatig te veranderen. Indien u uw wachtwoord wilt wijzigen of indien u kennis neemt van enig verlies, diefstal of onrechtmatig gebruik van uw wachtwoord, klik hier om contact met ons op te nemen.

 

Houd er rekening mee dat we persoonlijke gegevens kunnen opslaan of dat dergelijke informatie kan worden opgenomen in databases die het eigendom zijn van en worden onderhouden door onze merken, agenten of externe dienstverleners. Als gegevensbeheerder nemen we alle passende maatregelen om de veiligheid en vertrouwelijkheid van alle persoonlijke gegevens die via de sites worden verstrekt te beschermen tegen verlies, misbruik, onrechtmatige toegang, onopzettelijke openbaarmaking, wijziging en/of vernietiging. Geen enkele verzending via internet of e-mail is echter ooit volledig veilig of foutloos. Met name e-mails die naar of van de sites worden verzonden zijn mogelijk niet altijd veilig. Houd hier rekening mee wanneer u enige persoonlijke gegevens via internet of e-mail vrijgeeft.

 

Welke keuzes heb ik met betrekking tot mijn persoonlijke gegevens?

U heeft verschillende keuzes wat betreft uw persoonlijke gegevens. We zullen ons houden aan de keuzes die u maakt met betrekking tot uw persoonlijke gegevens. Indien u een gebruikersaccount op de sites heeft aangemaakt en onderhouden, kunt u inloggen en uw accountgegevens (met inbegrip van contactgegevens) bijwerken. U kunt ons ook schrijven op het onderstaande adres om uw contactgegevens bij te werken of uw lidmaatschap-voorkeuren te wijzigen. Daarnaast kunt u:

 

De persoonlijke gegevens die u verstrekt beperken: U kunt gebruikmaken van de sites en de door u verstrekte persoonlijke gegevens beperken door cookies uit te schakelen of door geen account bij ons aan te maken. Indien u ervoor kiest de door u verstrekte persoonlijke gegevens te beperken en/of cookies uit te schakelen, bent u mogelijk niet in staat gebruik te maken van bepaalde functionaliteiten van de sites. Zo is het bijvoorbeeld bij de aankoop van producten en diensten op de sites noodzakelijk om betalingsgegevens en verzendinformatie op te geven.

 

Uw lidmaatschap-voorkeuren instellen: We kunnen u informatie via e-mail of sms versturen. Indien u uw mobiele telefoonnummer opgeeft en verzoekt informatie via sms te ontvangen, kunnen we op die manier informatie verschaffen. Daarnaast kunnen we geautomatiseerde sms-berichten sturen (indien u toestemming geeft wanneer de toepasselijke regelgeving dit vereist). Wanneer u toestemming heeft gegeven om geautomatiseerde sms-berichten van ons te ontvangen, houd er dan rekening mee dat uw toestemming inhoudt om zowel automatisch vastgelegde en/of vooraf opgenomen telemarketing sms-berichten of niet-geautomatiseerde berichten te ontvangen van of namens Na Pala SAS/Boardriders Europe en haar dochterondernemingen op het telefoonnummer dat u heeft opgegeven. U gaat er verder mee akkoord dat toestemming geen voorwaarde is voor aankoop en dat tarieven voor sms en datadiensten van toepassing zijn.

 

Afmelden van marketinggerelateerde e-mails en sms-berichten: Voor marketinggerelateerde e-mails heeft u de mogelijkheden om uw lidmaatschap-voorkeuren aan te passen door te klikken op een “uitschrijving”-hyperlink, opgenomen in alle promotionele e-mails die we versturen of namens ons verstuurd worden. Houd er rekening mee dat hoewel we zo snel mogelijk reageren op alle lidmaatschap-verzoeken, het tot tien werkdagen kan duren voordat deze zijn doorgevoerd. Houd er rekening mee dat zelfs als u zich afmeldt voor het ontvangen van toekomstige promotionele communicatie, u, indien u gebruikmaakt van de e-commerce-functies van de sites, bepaalde transactionele communicatie met betrekking tot de aankoop of verzending van gekochte items ontvangt. Indien u dus online een bestelling plaatst, sturen we u een e-mail ter bevestiging van uw bestelling en kunnen we mogelijk telefonisch, per e-mail of per gewone post contact met u opnemen indien we vragen hebben over uw bestelling. Bovendien zal de afmelding voor bepaalde berichten u niet vrijstellen van berichtgeving die we overeenkomstig de relevante wet- of regelgeving moeten verzenden. U kunt ons verzoeken op geen enkel moment via sms contact met u op te nemen door na ontvangst te reageren op een sms. U kunt u afmelden voor geautomatiseerde sms-berichten door na ontvangst van een bericht “STOP” te antwoorden. Houd er rekening mee dat u hierbij instemt een bericht te ontvangen ter bevestiging van uw verzoek tot afmelding. We zullen uw verzoek tot afmelding zo snel mogelijk verwerken, maar houd er rekening mee dat u in sommige gevallen nog enkele berichten kunt ontvangen totdat het verzoek tot afmelding is verwerkt.

 

Sociale media en andere openbare platforms: U kunt ook het delen van bepaalde persoonlijke gegevens beheren wanneer u contact met ons opneemt via een sociale media-platform of een app, bijvoorbeeld via Facebook Connect. Raadpleeg de privacy-instellingen van de sociale media-website of applicatie om te bepalen hoe u uw machtigingen kunt aanpassen en de interactiviteit tussen ons en uw sociale media-platform(s) of applicatie(s) kunt beheren. Dat gezegd hebbende, willen we erop wijzen dat wanneer u gegevens op openbare forums plaatst, met inbegrip van openbaar zichtbare sociale media-platforms, die gegevens beschikbaar worden voor iedereen die toegang heeft tot dergelijke platforms. WEES ZEER VOORZICHTIG WANNEER U GEGEVENS DEELT IN CHATROOMS, OP FORUMS EN IN ANDERE OPENBARE ONLINE OMGEVINGEN. WE ZIJN NIET VERANTWOORDELIJK VOOR HET GEBRUIK DOOR ANDEREN VAN DE GEGEVENS DIE U DEELT IN CHATROOMS, OP FORUMS EN IN ANDERE OPENBARE ONLINE OMGEVINGEN.

 

Wat gebeurt er wanneer ik doorklik naar of kom van een andere website?

De sites kunnen links bevatten naar andere websites die niet worden beheerd door ons (de “sites van derden”). Het beleid en de procedures die hierin worden beschreven, zijn niet van toepassing op sites van derden. We zijn niet verantwoordelijk voor de privacy-praktijken of inhoud van dergelijke sites van derden. We zijn niet verantwoordelijk voor de acties van deze sites van derden, integendeel, de eigenaars en exploitanten van alle websites van derden zijn verantwoordelijk voor alle persoonlijke gegevens die op die sites worden verstrekt, verzameld, bewaard, opgeslagen of anderszins openbaar gemaakt, indien van toepassing. De links op de sites houden niet in dat we de sites van derden goedkeuren of hebben onderzocht, met inbegrip van hun privacyverklaring, indien van toepassing. Indien u vragen heeft over het gebruik van persoonlijke gegevens door deze sites van derden, raden we u aan deze websites direct te benaderen voor informatie over hun privacyverklaring en -praktijken.

 

Indien u de sites heeft bezocht via een link van een van onze partners voor advertentie of marketing, kunnen de sites een kader van de toepasselijke partner voor advertentie of marketing bevatten. Desalniettemin worden de gegevens die u verstrekt via deze ingekaderde webpagina's door ons verzameld en valt ons gebruik van dergelijke informatie onder deze privacyverklaring.

 

Hoe gaan we om met Do Not Track-signalen?

Houd er rekening mee dat onze sites geen “Do Not Track”-browserinstellingen ondersteunen en niet deelnemen aan “Do Not Track”-kaders die ons in staat stellen te reageren op signalen of andere mechanismen met betrekking tot het verzamelen van uw persoonlijke gegevens.

 

Worden gegevens verzameld van minderjarigen onder de leeftijd van 16 jaar?

De bescherming van de privacy van kinderen is uiterst belangrijk voor ons. De sites zijn gericht op een algemeen publiek en zijn niet gericht op of bedoeld voor het gebruik door kinderen. Het is niet onze bedoeling om opzettelijk persoonlijke gegevens voor marketingdoeleinden te verzamelen van iemand onder de leeftijd van 16 jaar, tenzij deze persoon toestemming heeft gekregen van de persoon die de ouderlijke verantwoordelijkheid draagt. Bij gebreke van een dergelijke toestemming dient u, indien u jonger bent dan 16 jaar, geen persoonlijke gegevens aan ons te verstrekken en de sites enkel te gebruiken met medeweten en na toestemming en betrokkenheid van een ouder of wettelijk voogd. We raden ouders en voogden aan toezicht te houden op de onlineactiviteiten van hun kinderen en om ons te helpen onze privacyverklaring te handhaven door hun kinderen te leren nooit persoonlijke gegevens op te geven via de sites. Indien u redenen heeft om aan te nemen dat een kind onder de leeftijd van 16 jaar persoonlijke gegevens aan ons heeft verstrekt, gelieve contact met ons op te nemen, waarna we zullen proberen die gegevens uit onze databases te verwijderen.

 

Minderjarigen onder de leeftijd van 16 jaar

Onze marketingactiviteiten zijn niet bedoeld voor gebruik door minderjarigen onder de leeftijd van 16 jaar en worden uitsluitend verstrekt aan personen ouder dan 16 jaar met volledige rechtsbevoegdheid. We zullen niet opzettelijk persoonlijke gegevens van minderjarigen onder de leeftijd van 16 jaar verzamelen of verwerken. Indien we erop worden gewezen dat we door middel van onze diensten gegevens van minderjarigen hebben verzameld, zullen we alle passende stappen ondernemen om deze persoonlijke gegevens van onze servers te verwijderen.

 

Overdrachten van persoonlijke gegevens buiten de Europese Unie?

Indien u onze sites bezoekt, houd er dan rekening mee dat u mogelijk gegevens (met inbegrip van persoonlijke gegevens) buiten de Europese Unie en vooral naar de Verenigde Staten, waar sommige van onze servers zich bevinden, verzendt. We zullen uw persoonlijke gegevens bewaren en verwerken in overeenstemming met de toepasselijke wet- en regelgeving met betrekking tot deze overdrachten. Hiertoe zullen we alle passende formaliteiten uitvoeren om machtiging te geven voor deze overdracht (ofwel door het verkrijgen van uw toestemming of door het sluiten van een overeenkomst inzake gegevensoverdracht, bindende bedrijfsvoorschriften, het gebruik van de privacyscherm-certificering, enz., indien van toepassing).

 

Hoe word ik op de hoogte gesteld van wijzigingen met betrekking tot deze privacyverklaring?

TDe sites en ons bedrijf kunnen van tijd tot tijd veranderen. Dientengevolge (en om andere zakelijke en/of technologische redenen) kan het nodig zijn dat we wijzigingen aanbrengen in deze privacyverklaring. We behouden ons het recht voor deze privacyverklaring te allen tijde, van tijd tot tijd en zonder voorafgaande kennisgeving bij te werken, te veranderen, aan te passen of te wijzigen. Gelieve dit beleid regelmatig te controleren, vooral voordat u enige persoonlijke gegevens verstrekt.

 

Indien we wezenlijke wijzigingen aanbrengen in deze privacyverklaring (door ons bepaald), plaatsen we een kennisgeving op de sites die gebruikers op de hoogte brengt van de wijzigingen en bieden we u de gelegenheid actie te ondernemen met betrekking tot die wijzigingen voorafgaand aan de implementatie ervan. In sommige gevallen kunnen we ook een e-mail sturen die gebruikers op de hoogte brengt van toekomstige wijzigingen.

 

Deze privacyverklaring is voor het laatst bijgewerkt op hierboven vermelde datum. Indien u gebruik blijft maken van de sites nadat wijzigingen of herzieningen van deze privacyverklaring van kracht zijn geworden, stemt u in met de voorwaarden van deze herziene en dan geldende privacyverklaring.

 

Uw privacyrechten

Het is van essentieel belang dat u uw persoonlijke gegevens te allen tijde correct, actueel en volledig houdt, evenals ons te contacteren indien u vragen heeft of bezorgd bent over deze privacyverklaring. Indien we uw probleem niet meteen kunnen oplossen, zullen we zo snel mogelijk reageren.

 

Op grond van de Europese algemene verordening gegevensbescherming nr. 2016/679 (“AVG”) heeft elke gebruiker die woonachtig is in een lidstaat van de Europese Unie het recht op inzage, rectificatie en verzet tegen de verwerking van zijn of haar persoonlijke gegevens en het recht om gegevens te laten wissen onder de voorwaarden die zijn uiteengezet in de AVG. Naar gelang het geval kunnen dergelijke EU-ingezetenen hun rechten op elk moment uitoefenen door hier te klikken.

 

U heeft het recht om uw aan ons verstrekte persoonlijke gegevens in een gestructureerd, algemeen gebruikt en machinaal leesbaar formaat te ontvangen en u heeft het recht om die persoonlijke gegevens naar een andere beheerder te verzenden, voor zover dit technisch mogelijk is.

 

In het geval van een geschil over de verwerking van uw persoonlijke gegevens, kunt u uw claim naar ons verzenden door contact met ons op te nemen met behulp van de informatie zoals vermeld in de sectie “Wie is de gegevensbeheerder?” van dit beleid. We zullen proberen een adequate oplossing voor u te vinden om de naleving van de toepasselijke regelgeving en deze privacyverklaring te verzekeren. Indien u geen reactie van ons krijgt of indien het geschil onopgelost blijft, ondanks onze voorgestelde oplossing, kunt u uw claim indienen bij de bevoegde autoriteit persoonsgegevens.

 

Hoe lang bewaren we uw gegevens?

We zullen uw persoonlijke gegevens bewaren voor de periode die nodig is om de doelen te bereiken die worden beschreven in deze privacyverklaring en in overeenstemming met onze verplichtingen op grond van wet- en regelgeving. We verbinden ons ertoe om uw persoonlijke gegevens te archiveren en te verwijderen zodra aan het doel van de verzameling is voldaan en de bewaartermijn is verstreken.

 

Op grond van de Europese algemene verordening gegevensbescherming nr. 2016/679 (“AVG”) is de bewaring van persoonlijke gegevens met betrekking tot elke gebruiker die woonachtig is in een lidstaat van de Europese Unie samengevat in onderstaande tabel, waarin de maximumtermijnen worden beschreven waarin persoonlijke gegevens van EU-ingezetenen door ons worden opgeslagen in overeenstemming met het doel waarvoor hun persoonlijke gegevens zijn opgeslagen.

 

Deze maximumtermijnen zijn van toepassing tenzij u heeft verzocht om uw persoonlijke gegevens te laten wissen of niet te meer gebruiken vóór deze vervaltermijnen, met inachtneming van eventuele wettelijke vereisten die van toepassing zijn op het bewaren van gegevens.

 

Doeleinde Bewaartermijn
Het meten van verkeer en personaliseren van websites en mobiele apps, het beheer van cookies 13 maanden
Het beheer van aanvragen om gegevens in te zien of bij te werken 5 jaar na ontvangst van de aanvragen
Het beheer van aanvragen om gegevensverwerking tegen te gaan 5 jaar na ontvangt van de aanvraag tot het tegengaan van gegevensverwerking
Het antwoorden van klanttevredenheidonderzoeken 2 jaar na het laatste contact
Het organiseren van online wedstrijden, loterijen en andere reclameactiviteiten en klantloyaliteit-activiteiten Voor klanten: 3 jaar na het einde van de zakelijke relatie of het laatste door de klant geïnitieerde contact
Voor mogelijke klanten: 3 jaar na het verzamelen van de gegevens of het laatste door de mogelijke klant geïnitieerde contact
Het versturen van commerciële aanbiedingen en verkoop-vooruitzichten
Het beheer en archief van de verkopen 10 jaar na de laatste actie, tenzij het gaat om gegevens over betaalmiddelen die worden verwerkt door aanbieders van betaaldiensten van Na Pali en/of haar dochterondernemingen, uitsluitend voor de totale duur van de betalingsopdracht.
Het factureren en de verzameling van geleverde producten en diensten
Het beheer van klantrelatie en klachtenafhandeling
Garanties, levering van producten en diensten en klantenservice

 

Neem contact met ons op/h3>

Indien u vragen of opmerkingen heeft of bezorgd bent over onze privacyverklaring of -praktijken, klik hier om een beoordeling achter te laten of ons schriftelijk te benaderen op het volgende adres:

 

    Na Pali SAS
    Ter attentie van: Juridische afdeling
    162 rue Belharra - 64500 Saint Jean de Luz

Vind een winkel
Vind een winkel
Kies uw regio

Noord en Zuid-Amerika

  APAC/AZIË

   Europa

    Afrika

     Change your country

     FAQ

     In dit gedeelte vind je gelijk een antwoord op de meest gestelde vragen.