Overslaan naar producten raster selectie Accessibility statement
 •    SPECIAL AANBIEDING   

  2 PAAR SCHOENEN = -25%

   -

  NU PROFITEREN
   
  SPECIALE AANBIEDING*

  *Aanbieding geldig tot 01/10/23 bij aankoop van 2 artikelen die als volgt worden aangeduid:  2 paar = -25% Aanbieding kan niet worden gecombineerd met andere lopende aanbiedingen. Andere uitsluitingen kunnen van toepassing zijn. Aanbieding geldig in de deelnemende winkels.
 •       RAVE X DC        Shop Collectie

 •    GRATIS VERZENDING EN RETOUREN VOOR LEDEN   

  MELD JE NU AAN

   

Startpagina / <DC Reserve / Kalis Truth Capsule

Kalis Truth Capsule

MET TROTS VIEREN WE 25 JAAR JOSH KALIS MET DE HERUITGAVE VAN DE TRUTH OG EN MET DE ICONISCHE DC SUPERTOUR JERSEY. DE SPORTIEVE LOOK VAN DE TRUTH, OORSPRONKELIJK UITGEBRACHT IN 2001, WORDT BENADRUKT DOOR MODERNE SKATETECHNOLOGIE EN EEN UNIEKE DUURZAME CONSTRUCTIE - ZELFS MEER DAN 20 JAAR LATER.

DE COLLECTIE BEVAT OOK DE ICONISCHE SUPERTOUR JERSEY. TOEN HET DC-TEAM IN 1998 AAN ZIJN EUROPESE SUPERTOUR BEGON, DROEG HET HELE TEAM DEZE JERSEY BIJ ELKE HALTE. HET WERD EEN VAN DE MEEST MEMORABELE SKATETOURS ALLER TIJDEN EN HET WAS TOEVALLIG OOK DE EERSTE REIS VAN KALIS ALS RIDER VAN HET DC-TEAM. PRECIES 25 JAAR LATER IS DE JERSEY DIRECT HERKENBAAR EN DEZE HERUITGAVE (#25, NATUURLIJK) IS ONZE MANIER OM KALIS' NALATENSCHAP MET DC TE VIEREN.

Kalis Truth

Bekijk alle producten